Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв. 

 

Готови ли сте да се докоснете до вдъхновяващия ефект на Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ? Това е един от най-новите продукти в портфолиото на CBDPro.bg, който ви предлага лесен начин да опитате действието на нов канабиноид.

HHCP е синтетично създадено съединение, което наподобява по структура и ефект HHC. Въпреки скорошното си създаване на пазара вече могат да се намерят продукти със съдържание на този канабиноид.

Все още се провеждат изследвания относно действието на HHCP. До сега това, което е ясно е, че съединението се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система. По този начин HHCP навлиза в организма и доставя приятно релаксиращо усещане за тялото и опияняване за мозъка.

Както споменахме HHCP има сходно действие с това на HHC, което подсказва за силния психостимулиращ ефект на новия канабиноид.

Освен с дестилат от 96%, съдържанието на продукта е представено от сорта канабис Purple Urkle. А какъв е неговият ефект? Следва да ви разкажем в следващите редове.

Какво знаем за сорта Purple Urkle

Този сорт предлага сложна история и палитра от вкусове. Смята се, че сортът произхожда от селектиран фенотип на Mendocino Purps. Това, което впечатлява най-много потребителите на този щам е наслагването на изкушаващи вкусове като скункс, горски, плодове и свежо грозде.

Освен приятен вкус, Purple Urkle доставя и лек ефект, който действа релаксиращо и отпускащо за тялото. Щамът има изключително благоприятно действие за подобряване на качеството на съня. Много любители на канабиса избират този сорт именно поради отпускащият му ефект, който може да помогне и за облекчаване на симптоми на тревожност и депресия.

Достъпен прием на канабиноиди със серията на Cannapuff

В нашия онлайн магазин ви представяме селекцията от продукти на производителя Cannapuff. В нея ще намерите еднократни вейпове, които съдържат комбинация от различни канабиноиди и сортове канабис.

Тези устройства предлагат лесен и приятен прием на екстракти от конопени растения. Еднократният вейп ви позволява да следите дневният си прием на канабиноиди и да задоволите личните си нужди и предпочитания.

Устройствата са презаредими, но не могат да се зареждат с нов пълнител, след като течността свърши.

Доверете се на изборът ни от продукти, които ви предлагаме и направете поръчка от нашия онлайн магазин. Ние доставяме на територията на цялата страна.

 


Напишете отзив