Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Открийте пълната гама от усещания, които консумацията на HHCP може да ви достави по удобен и приятен начин. Използвайте Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ това е еднократен преносим изпарител, който съдържа дестилат 96% от един от най-новосъздадените канабиноиди.

Специално за любителите на съединенията, които се извличат от коноп, експерти създадоха нов канабиноид, който да доставя най-доброто от ефекта на психоактивните вещества. Това е HHCP – вещество създадено по подобие на HHC чрез хидрогениране на THCp.

Все още се провеждат изследвания, които проследяват ефекта на новия канабиноид. До сега можем да кажем, че неговото действие се изразява в свързване на съединението с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Това е система, която отговаря за баланса между психическото и физическото състояние. Канабиноидите се свързват с нея, за да отпуснат тялото, да донесат усещания за релаксация. Някои от тях като HHCP действат и върху мозъчните функции в посока забавяне и опиянение.

Докоснете се до ползите от Slurricane

Интересното за Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ е наличието на сорта Slurricaneв състава. Това е интересен хибриден сорт с доминираща индика. Този сорт е известен със своите релаксиращи ефекти, което го прави любим на много хора.

Консумацията му е подходяща в късните часове на деня, когато всеки има нужда да отпусне напрежението и да си достави приятно чувство на релаксация. Много хора, които страдат от депресия и тревожни състояния избират този щам, който действа облекчаващо на симптомите.

Мекият и сладникав вкус и аромат на Slurricane допринася към ефекта от употребата на еднократния вейп, който ви предлагаме.

Slurricane 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ – какви са предимствата на продукта

Устройството съдържа течност, която се състои от 96% дестилат от HHCP и 4% терпени. Обемът на вградения патрон е 1 ml. Капацитетът на батерията е 350 mAh и ще ви стигне поне за 250 дръпвания с едно зареждане.

Еднократният вейп може да се презарежда, но не и да се зарежда с нова течност отново. За да достигнете до изразходването на цялата течност ще трябва да заредите вейп устройството поне веднъж.

Използването на подобни еднократни устройства за консумация на канабиноиди предоставя редица предимства. Това е един много лесен начин за прием и следене на дневната доза.

Ако мислите, че точно това е вашият продукт, не се бавете, а направете поръчка от CBDPro.bg.


Напишете отзив