Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 60.00 лв.Представяме ви еднократно вейп устройство, което ще ви достави всички ползи и ефекти от употребата на канабиноиди от ново поколение. Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл предлага комбинация от THCV и известният сорт канабис Sour Diesel.

Това интересно съчетание предоставя ефектите на канабиноид от ново поколение обогатени с вкуса на популярен сорт канабис. Любопитни ли сте да разберете повече?

Може би някои от любителите на канабиноиди не са запознати с THCV. Новооткритият канабиноид набира популярност, затова е време и вие да се докоснете до неговото действие.

Добре дошли в света на THCV

Досетихте ли се вече, че THCV наподобява THC? Двете съединения са сходни по структура, но THCV предлага 33 пъти по-интензивен ефект от THC. Това допринася за уникалните ефекти на продуктите, които съдържат канабиноида от ново поколение.

Неговият ефект се изразява главно в доставянето на силно психоактивно действие. При употреба може да очаквате приятно мозъчно замъгляване, чувство за физическа релаксация и повдигане на настроението.

Подобно и на други канабиноиди, THCV се характеризира с подобряване на качеството на съня и освобождаване на натрупаното напрежение. Интересното при ефекта на съединението е, че настъпва до няколко часа след употреба на продукт със съдържание на THCV.

Въпреки това действието е продължително и много интензивно. Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл е един уникален начин да се докоснете до света на THCV.

Sour Diesel в комбинация с THCV

За действието от консумацията на еднократния вейп допринася и съдържанието на сорта Sour Diesel. Щамът има леки и приятни ефекти, които се изразяват в чувство на сънливост, но и повишаване на настроението.

Sour Diesel допринася за цялостното отпускане на тялото и по-лесното освобождаване на натрупания стрес. Сортът се отличава и със своя ароматен профил на дизел. Sour Diesel става популярен за първи път в началото на 90-те години на миналия век и оттогава е легендарен.

А вие може да се докоснете до действието на този изключителен сорт канабис с употребата на Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл. Вейп устройствата ви дават възможност сами да определите дневната доза канабиноиди, която да отговори на вашите индивидуални предпочитания.

Направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg и си подарете приятни моменти на релакс

Напишете отзив