Strawberry 12% HHCPO, 1г-10г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 19.00 лв.

Възможни вариантиДокоснете се до действието на главозамайващ канабиноид. Представяме ви Strawberry 12% HHCPO, Iceline 1г-10г – продукт, който съчетава ефекта на HHCPO със свежия вкус на ягода. Ако се вълнувате от преживяването на нови канабиноидни моменти, то това е подходящият за вас продукт.

Съдържанието на дестилат от 12% HHCPO гарантира за интересното изживяване, което ще изпитате. Strawberry 12% HHCPO, Iceline 1г-10г се предлага в различни разфасовки от 1 до 10 грама. Във всяка опаковка се съдържат глави от ароматния сорт канабис Strawberry обогатени с дестилат от нов мощен канабиноид. Тази комбинация обещава интензивно и силно еуфорично действие.

Потопете се в света на HHCPO

Възможно е все още да не сте се докосвали до ефекта на HHCPO. Това е ново попълнение в канабиноидното семейство, което привлича вниманието на потребители и изследователи. Ефектите на новото съединение все още се проучват, а най-любопитните от вас могат да ги изпитат от първо лице с консумацията на Strawberry 12% HHCPO, Iceline 1г-10г.

HHCPO има подобен ефект на HHC и THC. Това подсказва за силното му психоактивно действие. HHCPO доставя мощни еуфорични вълни, които се свързват с подобряване на настроението и мозъчно замъгляване. Те са подкрепени с приятно усещане за физическа релаксация и освобождаване на стреса и напрежението.

Интензивността на тези ефекти може да варира в зависимост от дозата и индивидуалната чувствителност на потребителите.

HHCPO има успокояващ ефект за ума и тялото. Тези свойства на канабиноида го правят предпочитан за хора, които търсят начини за управление на стреса от ежедневието.

В допълнение към описаните ефекти на HHCPO можем да добавим още две действия, които са присъщи за всички канабиноиди. Подобно на други съединения създадени по подобен начин, HHCPO също има болкоуспокояващо действие и стимулира апетита.

Насладете се на вкуса на Strawberry

Продуктът съдържа глави извлечени от ароматния сорт Strawberry. Както името подсказва този хибриден щам ще ви донесе наслада за небцето и ще задоволи вкусовите ви рецептори с един приятен ягодов мус.

Препоръчваме ви да започнете с малка дозировка и постепенно да увеличавате количеството от цветовете, което консумирате. Може да се сдобиете с този интересен продукт като направите поръчка от CBDPro.bg. Ние ви предлагаме лесен начин да се докоснете до ефекта на нови канабиноиди.

Напишете отзив