Stronger Zkittles, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл


  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 59.99 лв.

Възможни вариантиПредставяме ви продукт, който ще събуди сетивата ви. Stronger Zkittles, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл доставя изключително преживяване благодарение на комбинацията между канабиноиди и терпени.

Продуктът се предлага под формата на пълнител за вейп, който се добавя към презареждащо вейп устройство. Течността съдържа два мощни канабиноида HHC и HHCP, които се създават по синтетичен начин.

Тези две съединения са изключително революционни в света на канабиноидите и предлагат действие свързано с палитра от силни усещания и вълнуващо мозъчно опиянение. Продуктът предлага приятен аромат и вкус, което се дължи на съдържанието на терпени извлечени от популярния сорт канабис Zkittles.

Пълнителите за вейп, които предлагат мощно съчетание между силни канабиноиди и ароматни терпени са изключително търсени продукти. В онлайн магазина на CBDPro.bg предлагаме разнообразни пълнители, с които да поемете на пътешествие към ефектите и вкусовете на новосъздадени видове канабиноиди и различни сортове канабис.

Какви са очакваните ефекти от употребата на пълнителя

За да ви запознаем с очакваните ефекти от употребата на пълнителя трябва да ви представим двата основни канабиноида, които се съдържат в течността. Съставът на продукта е представен от 80% HHC и 15% HHCP.

HHC се извлича от конопени растения, но преди да достигне пазара молекулата му е допълнително обогатена, за да достави по-мощно действие. Очакваният ефект от употребата на HHC се свързва с мозъчно опиянение, облекчение на болката, успокоение на нервната система и други ползи за здравето.

HHCP е синтетично създаден канабиноид, целящ да предложи още по-силен ефект от този на HHC. Неговото въздействие е много подобно на това на HHC и също доставя силен психоактивен ефект, повишавайки усещането за еуфория и допринасяйки за релаксацията на тялото.

Какъв е приноса на Stronger Zkittles към ефекта на продукта

Течността на пълнителя за вейпа съдържа 5% терпени извлечени от сорта канабис Zkittles. Благодарение на него може да се докоснете до ефекта на канабиноида и да се насладите на вкуса и аромата на свежи тропически плодове. Този сорт също се характеризира с силно релаксиращо действие за тялото.

Подарете си приятния ефект на комбинацията между HHC и HHCP като направите поръчка на Stronger Zkittles, HHC-P 15% + HHC 80%, Пълнител за Вейп 1 мл от онлайн магазина на CBDPro.bg.


Напишете отзив