Zkittles, 5% TCHP Еднократен, 1 МЛ hover image

Само няколко дръпки от Zkittles, 5% TCHP Еднократен, 1 МЛ ви делят от приятното релаксиращо действие на комбинацията от TCHP и CBD. Това в формула между два от многото канабиноиди, които се извлича..

62.00 лв.
Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ hover image

Представяме ви Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ един продукт, който ще ви отвори вратите към вселената на канабиноидите с успокояващ ефект. Този пълнител е подходящ за поставяне във вейп устрой..

65.80 лв.
Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл

Търсите ли качествен вейп, който да ви осигури добра доза THCp? Време е търсенето да прикючи. В сайта на CBDPro.bg ви предлагаме един изключително интересни продукт - Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, ..

69.10 лв.
Hash 15% THCP, 1Г-10Г hover image

Представяме ви един от най-новите продукти в портфолиото на CBDPro.bg, който ще ви отведе на вълнуващо пътешествие до Мароко. Hash 15% THCP, 1Г е вдъхновен от екзотичните марокански вкусове и конопени..

24.50 лв.
Hash, 20% THCP, 1Г-10Г hover image

Представяме ви един продукт вдъхновен от екзотиката на Мароко, създаден за да предложи уникално изживяване. Hash, 20% THCP, 1Г е висококачествен хашиш на марката Czech CBD, която има богат опит в дист..

27.10 лв.
Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г

Представяме ви уникална комбинация между новооткрит канабиноид и специален сорт канабис. Запознайте се с Prerolls Berry Gelato THCP 55%, 2Г – продукт, който предлага несравнимо преживяване със завладя..

24.00 лв.
Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г

Prerolls Blueberry Haze THCP 55%, 2Г е интересна комбинация между специален сорт канабис и канабиноид от ново поколение, която се предлага под формата на предварително свита цигара. Това е един от най..

24.00 лв.
Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г hover image

Потопете се в уникалния свят на канабиноидите с Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г. Продуктът представлява предварително свита цигара със съдържание на THCP. Ефектът на канабиноида е обогатен с ..

18.40 лв.
Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г hover image

Специално за най-големите изследователи на канабиноидната Вселена представяме най-новото попълнение в нашето портфолио. Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г представлява предварително свити цигари,..

18.40 лв.
Prerolls Grape Ape, 5 % THCP, 1,5Г hover image

Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г е едно от изключителните предложения в нашата гама от продукти, предназначени специално за почитателите на ефекта на канабиноидите. Предварително свитите цигари..

18.40 лв.
Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г hover image

Търсите ли лесен начин да се докоснете до действието на канабиноиди от ново поколение обогатени с екстракт от ароматен сорт канабис? Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г е уникален продукт под форма..

18.40 лв.
THCP dipods 0.5 МЛ - 3 + 1 Подарък hover image 25%

..

137.96 лв. 183.96 лв.
THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ

Представяме ви един лесен и много удобен начин за употреба на канабиноиди. Запознайте се отблизо с ефекта на THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ. Това е продукт под формата на еднократно вейп устройство, кое..

45.99 лв.
THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ

THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ е най-вкусният начин да се докоснете до ефекта на THCP. Представяме ви интересен продукт под формата на еднократен вейп, с който да изследвате света на канабинои..

119.00 лв.
THCP disPod – Cherry 2МЛ

THCP disPod – Cherry 2МЛ е еднократно вейп устройство, което ви дава уникалната възможност да се насладите на ефекта на най-новите канабиноиди. Продуктът е част от линията disPod, която предлага прият..

119.00 лв.
THCP disPod – Northern Light 1МЛ

<Добре дошли в света на CBDPro.bg, където ви представяме богата колекция от продукти, с които да се докоснете до действието на канабиноидите. Представяме ви едно най-новите попълнения в нашето порт..

77.99 лв.
THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ

Подарете си ефектите от консумацията на THCP обогатени с приятния вкус на пина колада. Как да го направите? Опитайте THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ. Това е еднократен вейп, който съдържа силна комбина..

77.99 лв.
THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ

Любопитни ли сте да опитате най-новият продукт в нашето портфолио, който ще ви достави ефекта на THCP? Представяме ви THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ – еднократно вейп устройство със съдържание на мо..

77.99 лв.
THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ

Представяме ви поредния продукт от серията на еднократни вейпове със съдържание на THCP. Това е THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ – най-добрият начин да се докоснете до канабиноиди от ново поколен..

77.99 лв.
THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ

THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ е чудесен начин да изследвате света на канабиноидите. Ако винаги сте били любопитни какво е действието на THCP, то е време да се докоснете до ефектите на това съе..

77.99 лв.
Показани 1 от 25 | 55 (3 Страници)