THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 119.00 лв.THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ е най-вкусният начин да се докоснете до ефекта на THCP. Представяме ви интересен продукт под формата на еднократен вейп, с който да изследвате света на канабиноиди от най-ново поколение.

Съдържанието на устройството е представено от 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени. Тази комбинация предлага богат спектър от ефекти, които имат мощно действие. Терпените са извлечени от сорта канабис Blueberry Cheesecake, който е известен със своя нежен и приятен аромат.

Състава на продукта е уникално предимство, което го прави много предпочитан. Друга положителна характеристика на еднократния вейп е лесното му използване по всяко време на деня.

Винаги, когато имате нужда от подкрепа може да си я предоставите само с няколко дръпки от вейп устройството, които да ви доставят усещане за спокойствие и подобряване на настроението.

Чрез използването на еднократен вейп може да следите дневната си доза канабиноиди и да приемате достатъчно количество, което да удовлетвори личните ви нужди и предпочитания.

THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ – мощно действие

Ефектът от употребата на този продукт се дължи главно на комбинацията между THCP и CBG. THCP е канабиноид с мощно психоактивно действие, което надхвърля това на THC около 30 пъти. Очаквания ефект е силно мозъчно опиянение, еуфорично усещане, приповдигнато настроение и релаксиращо телесно отпускане.

CBG е канабиноид, който наподобява CBD и няма психостимулиращ ефект. Неговото действие допринася за отпускане то тялото, освобождаването на стреса и напрежението и постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Действието на двата канабиноида се осъществява след като те навлязат в организма и се свържат в рецепторите на ендоканабиноидната система. Ролята на тази система е да управлява протичането на всички процеси в организма и да ги балансира.

Каква е ролята на Blueberry Cheesecake

Blueberry Cheesecake е хибриден сорт канабис, който се характеризира с отличителен аромат на боровинков чийзкейк. Ефектът му се изразява в доставяне на блаженно спокойствие, лека еуфория, подобряване на настроението и облекчаване на симптоми свързани със стреса и болката.

Ако искате да се докоснете до комбинацията между силни канабиноиди и терпени извлечени от ароматен сорт канабис ви препоръчваме да опитате THCP disPod – Blueberry Cheesecake 2МЛ. Направете поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg за гарантирано качество.

 


Напишете отзив