THCP disPod – Cherry 2МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 119.00 лв.THCP disPod – Cherry 2МЛ е еднократно вейп устройство, което ви дава уникалната възможност да се насладите на ефекта на най-новите канабиноиди. Продуктът е част от линията disPod, която предлага приятен начин да се докоснете до действието на THCP и терпени от различни сортове канабис.

Еднократният вейп предлага съдържание на качествени канабиноиди, които са произведени в Европейския съюз. Специално този продукт съдържа комбинация между 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени от сорта Cherry.

Още след първите няколко дръпки тази комбинация ще се превърне във вашето любимо нещо. Гарантираме ви, че бързо ще се привържете към ефектът, който продукта предоставя, защото той се изразява в приятно усещане на релаксация, освобождаване на стреса и напрежението и нежна подкрепа през напрегнати дни.

Лекият черешов аромат с привкус на бор допринася за интензивното преживяване. Еднократният вейп е много подходящ за използване сутрин, когато искате да започнете деня си в приповдигнато настроение.

Стимулиращия ефект ще ви помогне да останете мотивирани и да свършите всичките си задачи с много желание.

Какво знаем за THCP и CBG

THCP е канабиноид, който е подобен по структура на THC и е известен със своите психоактивни ефекти. Някои изследвания показват, че THCP има по-силно въздействие върху рецепторите на ендоканабиноидната система в сравнение с THC.

От тук можем да заключим, че THCP притежава много по-мощно опияняващо действие в сравнение с THC.

CBG не е психоактивен канабиноид, а много от изследванията показват, че съединението има терапевтични ползи. Това се дължи на антиоксидантните и антисептичните свойства на канабиноид.

И двете съединения се определят като добро решения за справяне на симптоми свързани с тревожни и депресивни състояния.

Комбинацията на тези два канабиноида със сорта Cherry създава приятен и лесен начин за отпускане на тялото, освобождаване на напрежението и приповдигане на настроението.

THCP disPod – Cherry 2МЛ – предимства на продукта

Еднократните вейп устройства предоставят възможността да се насладите на ефекта на канабиноиди и терпени по всяко време на деня, на всяко място. Това е най-добрия начин, по който да си доставите нужната доза канабиноиди, която да отговори на вашите индивидуални предпочитания.

Доверете се на избора на CBDPro.bg и разгледайте подбраните от нас продукти от линията на disPod.


Напишете отзив