Zkittles, 5% TCHP Еднократен, 1 МЛ hover image

Само няколко дръпки от Zkittles, 5% TCHP Еднократен, 1 МЛ ви делят от приятното релаксиращо действие на комбинацията от TCHP и CBD. Това в формула между два от многото канабиноиди, които се извлича..

62.00 лв.
Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, 1 мл

Търсите ли качествен вейп, който да ви осигури добра доза THCp? Време е търсенето да прикючи. В сайта на CBDPro.bg ви предлагаме един изключително интересни продукт - Cereal Milk 79 % THCp, CanaPuff, ..

69.10 лв.
THCP dipods 0.5 МЛ - 3 + 1 Подарък hover image 25%

..

137.96 лв. 183.96 лв.
THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ

Представяме ви един лесен и много удобен начин за употреба на канабиноиди. Запознайте се отблизо с ефекта на THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ. Това е продукт под формата на еднократно вейп устройство, кое..

45.99 лв.
THCP disPod – Cherry 2МЛ

THCP disPod – Cherry 2МЛ е еднократно вейп устройство, което ви дава уникалната възможност да се насладите на ефекта на най-новите канабиноиди. Продуктът е част от линията disPod, която предлага прият..

119.00 лв.
THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ

THCP disPod – Jack Herer 0.5 МЛ ви предлага един уникален начин да се докоснете до канабиноиди от ново поколение. Продуктът представлява вейп устройство, което съдържа различни съединение извлечени от..

45.99 лв.
THCP disPod – Northern Light 1МЛ

<Добре дошли в света на CBDPro.bg, където ви представяме богата колекция от продукти, с които да се докоснете до действието на канабиноидите. Представяме ви едно най-новите попълнения в нашето порт..

77.99 лв.
THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ

Подарете си ефектите от консумацията на THCP обогатени с приятния вкус на пина колада. Как да го направите? Опитайте THCP disPod – Piña Colada 1 МЛ. Това е еднократен вейп, който съдържа силна комбина..

77.99 лв.
THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ

Любопитни ли сте да опитате най-новият продукт в нашето портфолио, който ще ви достави ефекта на THCP? Представяме ви THCP disPod – Pink Lemonade 1 МЛ – еднократно вейп устройство със съдържание на мо..

77.99 лв.
THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ

Представяме ви поредния продукт от серията на еднократни вейпове със съдържание на THCP. Това е THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ – най-добрият начин да се докоснете до канабиноиди от ново поколен..

77.99 лв.
THCP disPod – Zkittlez 1 МЛ

THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ е чудесен начин да изследвате света на канабиноидите. Ако винаги сте били любопитни какво е действието на THCP, то е време да се докоснете до ефектите на това съе..

77.99 лв.
Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл

Представяме ви мощен продукт с високо съдържание на THCP. Запознайте се с Tangie Banana 79% THCp, CanaPuff, 1 мл – вейп, който предлага комбинация между популярния сорт марихуана Tangie Banana и новоо..

69.10 лв.
DisPod – Blueberry THCP 1МЛ

Търсите ли лесен и приятен метод за прием на оптимално количество от какабиноиди? Време е търсенето да приключи. Представяме ви поредния еднократен вейп от колекцията ни с продукти от продуктовата гам..

77.99 лв.
DisPod – Alien OG THCP 0.5МЛ

DisPod – Alien OG THCP 1МЛ е част от нашата колекция с еднократни вейп устройства, които съдържат комбинация от канабиноиди извлечени от различни сортове канабис. Това съчетание е подходящо за прием о..

45.99 лв.
DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ

Специално за феновете на еднократните вейп устройства със съдържание на канабиноиди представяме едно от най-новите попълнения в асортимента на CBDPro.bg. Това е DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ – мощна..

45.99 лв.
DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ

Готови ли сте да опитате DisPod – Strawberry THCP 0.5 МЛ? Това е най-новото попълнение в колекция на CBDPro.bg, която предлага комбинация от канабиноиди извлечени от различни сортове канабис. Продукта..

45.99 лв.
DisPod – White Widow THCP 0.5 МЛ

Опитайте новият вкус на DisPod. Представяме ви поредното попълнение в портфолиото на CBDPro.bg от колекцията еднократни вейпове със съдържание на канабиноиди - DisPod – White Widow THCP 0.5 МЛ. Проду..

45.99 лв.
Blue Dream, 5% THCP, Еднократен, 1 МЛ hover image

Потопете се в релаксиращи усещания, в които спокойствието навлиза във всяка една клетка от вашето тяло. Представяме ви един продукт, чието съдържание ще ви помогне да се отпуснете и да преборите натру..

62.00 лв.
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)