Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ hover image

Представяме ви Скитълс (Zkittlez), THCP Пълнител, 1 МЛ един продукт, който ще ви отвори вратите към вселената на канабиноидите с успокояващ ефект. Този пълнител е подходящ за поставяне във вейп устрой..

65.80 лв.
THCP Пълнител - 3 + 1 Промоция hover image 25%

..

197.40 лв. 263.20 лв.
Батерия за вейп, 510 резба

Батерия за вейп, 510 резба представлява елемент от вейп устройство, който осигурява захранването на електронната цигара. Батерията е ключов елемент за използването на подобен вид устройства. Благодаре..

30.00 лв.
OG Kush, THCP Пълнител, 1 МЛ hover image

Специално за любителите на употребата на канабиноиди по легален начин представяме OG Kush, THCP Пълнител, 1 МЛ, който може да използвате чрез вейп устройство. По този начин може да се насладите на усп..

65.80 лв.
Super Lemon Haze, THCP Пълнител, 1 МЛ hover image

Представяме ви Super Lemon Haze, THCP пълнител, 1 МЛ. Това е иновативен продукт от света на канабиноидите, който съчетава веществото THCP с популярния сорт канабис Super Lemon Haze. Тази уникална ком..

65.80 лв.
Синя Мечта (Blue Dream), THCP Пълнител, 1 МЛ hover image

Представяме ви интересната комбинация от канабиноида THCP и известният сорт канабис Blue Dream под формата на пълнител за вейп от 1 мл. Това е продукт, който съчетава свойствата на канабиноида и прият..

65.80 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)