Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ

Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ е еднократно вейп устройство със съдържание на канабиноиди от ново поколение. Продуктът е произведен от Canntropy – бранд лидер на пазара. Това е едно от дока..

62.00 лв.
Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ

Super Lemon Haze, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ е вдъхновен от креативността на сорта канабис, който се съдържа в него. Това еднократно вейп устройство ви пренася в света на канабиноидите и ви дава въз..

62.00 лв.
THCV Еднократен - 3 + 1 Подарък hover image 25%
Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ

Насладете се на ползите и ефектите от приема на мощни канабиноиди с Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ. Продуктът предлага изключително действие, което се дължи на комбинацията между THCV и аромат..

69.10 лв.
Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл

Представяме ви еднократно вейп устройство, което ще ви достави всички ползи и ефекти от употребата на канабиноиди от ново поколение. Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл предлага комбинация от T..

62.00 лв.
Пълнител Super Lemon Haze, 20% THCV, 1 МЛ hover image

Търсите ли нов пълнител за вашето вейп устройство? Изберете Пълнител Super Lemon Haze, 20% THCV, 1 МЛ. Продуктът комбинира вкуса на известен сорт канабис и ефекта на THCV. По този начин може да се док..

65.80 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)