Цвят Pink Rozay 50% THCB, CanaPuff 1Г-10Г


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 26.70 лв.

Възможни вариантиЗа всеки, който е любител на продуктите с канабиноиди и търси нещо ново с мощен ефект, ние от сайта CBDPro.bg имаме нещо за вас. Представяме ви Canapuff, Глава Pink Rozay, 50% THCB, 1Г-10Г. Продукт, с който ще изживеете силни усещания и ще получите наслада за всяко ваше сетиво.

Употребата на тази глава носи силни психоактивни ефекти, благодарение на съдържанието ѝ на мощния канабиноид THCB в състава ѝ. THCB е сравнително нов, силен фитоканабиноид, който се произвежда лабораторно от други канабиноиди. Този мощен канабиноид има подобни, но много по-силни ефекти от познатия THC.  

Употребата на THCB действа приятно на ума и тялото, като ги релаксира и отпуска. Използването на главата, която ви представихме действа изключително добре на хората, подложени на силен стрес и напрежение в ежедневието. Също така влияе благоприятно и на болка и за облекчаване на мускулно напрежение.

Продуктът е идеален за моментите, в които искате да се отпуснете и да забравите за всички негативни емоции след тежък ден. С него ще можете да релаксирате, правейки любимото си нещо вкъщи и да се отдадете на заслужена почивка. А освен всички тези предимства от употребата на тази глава, вкусът и ароматът ѝ са уникални и допринасят за изживяването с нея.

Отличителни черти на сорта Pink Rozay

Pink Rozay е сорт канабис, индика, а терпентини от него присъстват в състава на продукта, който ви представихме и отговарят за наситените му вкус и аромат. Сортът се отличава с флоралния си вкус и аромат, които са изключително свежи и приятни. Употребата му пък се свързва с усещане за спокойствие и силна релаксация. Този сорт съдържа THC, което отговаря за психоактивните му, приятни ефекти.

Ако търсите облекчение, релакс и приятни усещания след тежък ден, в комбинация със страхотен вкус, Canapuff, Глава Pink Rozay, 50% THCB, 1Г-10Г е идеалният продукт за вас. Поръчайте го още сега от нашия онлайн магазин и си позволете да се радвате дълго време на приятните му ефекти за тялото и ума. При нас можете да разгледате още много подобни продукти и да изпробвате различни вкусове, аромати и действието на различни канабиноиди, за да изберете най-подходящия за вас!

 

Напишете отзив