Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Насладете се на ползите и ефектите от приема на мощни канабиноиди с Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ. Продуктът предлага изключително действие, което се дължи на комбинацията между THCV и ароматния сорт канабис Berry Gelato.

Заинтригувахме ли ви? Вейп писалката съдържа течност, която е направена от екстракт то известния щасм канабис и канабиноид от ново поколение.

Възможно е някои от вас все още да не са се докосвали до ефектите на THCV, тъй като това съединение се предлага в търговката мрежа от скоро. Какво го прави специално? Следва да разберем.

Поемете на пътешествие с THCV

Действието на THCV ще ви отведе на пътешествие в света на мощните усещания, които доставят канабиноидите. Съединението, което ви представяме наподобява по структура THC, но има много по-силен ефект.

THCV започва да действа след около час след като достигне до рецепторите на едноканабиноидната система. Тази система отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние. За сметка на забавеното начало на ефекта, действието на канабиноида остава за няколко часа.

Може да очаквате приятно еуфорично усещане, леко чувство за физическа релаксация и освобождаване на напрежението. Някои проучвания показват, че THCV помага за псотигане на по-добър фокус и концентрация. Дали това е така – може да се убедите сами с употребата на Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ.

Насладете се на вкуса на Berry Gelato

Продуктът съдържа и екстракт от ароматния щам канабис Berry Gelato. Този сорт е хибрид между няколко други и доставя комбинация от ефекти. Действието на Berry Gelato се изразява в доставяне на приятно релаксиращо усещане и лека еуфория.

В комбинация с THCV, консумацията на този сорт помага за подобряване на настроението и качеството на съня. Щамът има приятен плодов вкус, който е допълнен с ментови нотки. Именно ароматът и вкусът допринасят за изживяването при употребата на Вейп пен - Berry Gelato 79% THCv, 1 МЛ.

Вейп пенът е проектиран с вграден механизъм за контрол на дозата, който предоставя възможност за приемът на индивидуална доза и определени количества на всяко използване.

Може да направите поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg. Ние предлагаме доставка до всяка точка на страната.

 

Напишете отзив