Вейп пен - Papaya Punch 79% THCv, 1 МЛ


  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

  • 67.10 лв.Насладете се на екзотичния вкус на Вейп пен - Papaya Punch 79% THCv, 1 МЛ. Този продукт предлага лесна и приятна употреба на специален сорт канабис и THCV. Комбинацията ви носи изключително интересни ползи и вкусови изненади.

Съчетавайки сладкия и сочен вкус на папая с удар от пунш, този продукт предоставя изключително вкусово изживяване. Ефектът от употребата на вейп пена се дължи не само на действието на Papaya Punch, но и на ефекта на THCV.

Този канабиноид става популярен наскоро и вече може да го намерите в онлайн магазина на CBDPro.bg в съчетание с много различни сортове канабис.

В продукта, който ви предлагаме се съдържа дестилат 79% THCV, което е доказателство за силния ефект, който достига до всички сетива и рецептори.

THCV – комбинация между еуфория и релаксация

Канабиноидът от ново поколение е сходен по структура с THC, но действието на новото съединение е много по-мощно. За да бъдем точни проучвания доказват, че ефектът на THCV е до 33 пъти по-силен в сравнение с THC.

Действието се характеризира с доставянето на мощна еуфорична вълна и приятно релаксиращо усещане за тялото. Това се дължи на свързването на ТHCV с рецепторите на едноканабиноидната система, която отговаря за постигането на баланс между психическото и физическото състояние.

Важно е да се отбележи, че действието на канабиноида настъпва с леко закъснение между 1-2 часа след употреба, но е много дълготрайно.

Какво знаем за сорта Papaya Punch

Опитвали ли сте хибридния сорт канабис Papaya Punch? Ако не сте то със сигурност ще останете приятно изненадани от действието на този щам. Papaya Punch дава на потребителите успокояващо опиянение, идеално за отпускане след ден навън с приятели или тиха вечер вкъщи.

Сортът име отличителен вкус и аромат на папая, който се дължи на доминиращи терпени като кариофилен и линалоол. Със сигурност Papaya Punch ще стане един от любимите ви сортове ако сте любители на канабис с плодов вкус.

Стилният и компактен дизайн на Вейп пен - Papaya Punch 79% THCv, 1 МЛ го прави идеален за носене в джоба или чанта, предоставяйки ви дискретност и мобилност. Време е да направите вашата поръчка от онлайн магазина на CBDPro.bg.

Напишете отзив