За нас

Източник на THCP

Има огромни разлики между екстрактите от THCP, които може да намерите на пазара, както в качеството и аромата им, така и в най-важната им характеристика – активната съставка, която съдържат. Това е изомерът на Hexahydrocannabinol, наречен 9R:9S. Когато активната съставка е 9R изомерът, тя осигурява най-големите ползи за потребителя. В продуктите, които предлагаме, ние се грижим екстрактът от THCP, който използваме, да има съотношение на изомерите поне 9R 68,57%: 9S 24,12%. Това означава, че активната съставка в нашите продукти е много силна и ефективна.  За съжаление, повечето продавачи на пазара в България и Европейския съюз предлагат THCP с 9R стойност само от 40%, а по-добрите предлагат 50%. Това означава, че техните продукти са по-слаби от този, който използваме в нашите продукти с почти 30%. Затова настоятелно препоръчваме да поискате от своя продавач висококачествени продукти от THCP като нашите. Така можете да се уверите, че получавате продукт, който е силен, ефективен и осигурява предимствата, които търсите.

Безопасност на THCP

Екстрактът от THCP, който използваме в нашата продукция, се получава чрез хидрогениране на висококачествен екстракт. Никога няма да Ви предложим напълно синтетични и химически формули, които могат да застрашат Вашето здраве и нямат естествена основа. Хидрогенирането е процес, който се използва от много години в хранителната промишленост при производството на мазнини. Поради това това е стандартизиран производствен процес с “хранителна оценка”. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да Ви предоставим чудесен екстракт от THCP.

Ефективност на THCP

THCP продукти са за пълна релаксация, облекчаване на болки и борба с гаденето. THCP (хексахидроканабинол) е канабиноид, който се среща естествено в семената и цветовете на канабиса и е подходящ за всеки, който търси средство за повишаване на настроението или релаксация.THCP се получава напълно естествено чрез екстракция от коноп и е напълно естествен и законен продукт. Мнозина от нашите клиенти го използват заради еуфоричните, релаксиращи и стимулиращи ефекти, които някои сравняват с THC. Въпреки това, както е обичайно при канабиноидите, можем да забележим леко различно действие при всяка отделна личност. THCP е подходящ за онези, които търсят облекчение от остри болки или за онези, които просто искат да се насладят на ефектите на законния канабис за релаксация.